Zwangerschap fotoshoot

Wat ben je knap en mooi! Je straalt van oor tot oor en je draagt jullie kleine wonder nog even lekker veilig bij je. Hoe mooi is het om dit bijzondere moment vast te leggen tijdens een zwangerschaps fotoshoot. Is jullie kleine wonder net op de wereld en nog heel klein? Dan kunnen jullie dit intieme moment ook vastleggen tijdens een (aansluitende) newborn shoot. Allemaal in een vertrouwelijke en intieme setting. Het is belangrijk dat jullie en jullie als kersvers gezinnetje centraal staan en de stralende momenten van de foto’s afspatten. Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Lees dan hier verder en neem contact met mij op!

Meer foto's zien?

Bekijk dan hier snel mijn portfolio van stellen en gezinnen die jullie al voor zijn gegaan.

Waarom een zwangerschaps fotoshoot?

Jullie verwachten een kleintje. Je buik groeit net als de nieuwsgierigheid naar het kleine wondertje. Het is een prachtige fase en bij uitstek geschikt om vast te leggen tijdens een zwangerschaps fotoshoot. Jij, maar ook je partner, even samen genieten van het moment dat jullie nog even samen zijn, maar vol verwachting tot het grote moment. De foto’s zullen zorgen voor een blijvende herinnering aan deze mooie fase, zodat je altijd terug kan kijken.

Mogelijkheden zwangerschap fotoshoot

Tegenwoordig is er zoveel mogelijk op het gebied van fotoshoots tijden de zwangerschap. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Ik help jullie daar graag bij. Mijn fotoshoots draaien voornamelijk om de pure momenten, samen of alleen en dat jullie jezelf kunnen zijn. De fotoshoot zal dan ook plaats vinden op een locatie waar jullie op jullie gemak zijn. Ik doe geen zwangerschaps fotoshoots in een studio. Buiten of in een mooie binnenlocatie die bij jullie past heeft mijn voorkeur. Denk hierbij aan een avond fotoshoot op het strand of in de duinen, een herfstachtige sfeer in het bos of aan het water. We kijken samen naar jullie wensen en kiezen een passende locatie.

Werkwijze voor zwangerschap fotoshoot

Als jullie interesse tonen en contact met mij opnemen plannen we gezamenlijk een datum voor de fotoshoot in. Liever iets ruimer voor de uitgerekende datum, omdat het weer nog wel eens wat te wensen over kan laten of dat de kleine besluit net wat eerder te komen. Wanneer jullie twijfelen over de locatie of kleding denk ik ook graag met jullie mee. Tijdens de zwangerschaps fotoshoot zijn jullie voornamelijk met elkaar bezig. Lekker kletsen en gefocust op de kleine in de buik. Natuurlijk zal ik waar nodig wat aanwijzingen geven hoe jullie kunnen gaan staan, maar dan hoeven jullie echt niet naar mij te lachen. Hebben jullie een trouwe viervoeter of al een kindje? Geen probleem, die kunnen lekker mee op de foto. We maken er een gezellige fotoshoot van. De fotoshoot zal ongeveer 1 tot 1,5 uur duren.

Fotoshoot zwangerschap buiten

Wat is de natuur toch mooi. Zie je jezelf al lopen in een beige jurk door de duinen? Of met je voeten in het water, starend naar de avondzon? Ik wel namelijk. Fotoshoots buiten zorgen namelijk voor een warme en pure setting. Het zorgt voor een gevarieerde setting met het beste licht. Tijdens een buiten fotoshoot hebben we alle ruimte om jullie op een zo’n relaxed mogelijke manier vast te leggen. Ik sta wat verder van jullie af, waardoor het makkelijker is om jullie zelf te zijn. Nu hoor ik jullie denken “maar waar dan?”. Dat komt helemaal goed. Ik heb al op vele verschillende locaties fotoshoots gedaan, waardoor ik genoeg mooie plekjes weet. We hebben samen contact over jullie wensen en kiezen de mooiste locatie.

Newborn fotoshoot

Inmiddels is jullie kleine op de wereld. Jullie zitten nog helemaal in een bubbel, slapen weinig, maar genieten van al dat kleins. Mooi daarbij is het om in deze bubbel jullie vast te leggen tijdens een newborn shoot. Een newborn fotoshoot vind meestal plaats in de eerste 3 tot 4 weken. Jullie wonder groeit zo snel. Het is fantastisch om na een paar maanden terug te kunnen kijken op de kleine handjes en voetjes. Natuurlijk wordt jullie kleintje al veel op de foto gezet door julliezelf en alle familieleden, maar tijdens een newborn shoot staat niet alleen jullie kleine, maar jullie hele gezin centraal.

Werkwijze Newborn fotoshoot

Na de geboorte hoor ik graag wanneer jullie de fotoshoot plaats willen laten vinden. Heeft de kleine en daardoor jullie zelf een hele slechte nacht gehad? Geen probleem. Laat mij dat gerust weten en we plannen gelijk een ander moment in. De newborn fotoshoot vind lekker bij jullie thuis plaatst en duurt maximaal 1 uur. Op deze manier hoeven jullie de deur niet uit en zijn jullie in de meest vertrouwde omgeving. We gaan lekker tutten op de bank, op bed en voor het raam. Ik ga de kleine niet in mandjes leggen, maar laat vooral jullie lekker met elkaar als gezinnetje bezig zijn. Na de fotoshoot laat ik jullie lekker met rust en ga ik aan de slag met de foto’s. Binnen twee weken ontvangen jullie een link naar jullie online privé galerij. Hier kunnen jullie alle foto’s in hoge resolutie downloaden en zelf delen met jullie vrienden en familie.

Zwangerschaps fotoshoot

 • 25 nabewerkte hoge resolutie foto’s zonder watermerk
 • Eigen online privé galerij
 • Aangeleverd binnen 2 weken
 • 15 km vrij per enkele reis vanuit Zevenhuizen
 • (Gemiddelde duur fotoshoot 1 uur)

 € 199,-

Meer informatie? Neem contact met mij op

Zwangerschap + Newborn

 • 25 nabewerkte hoge resolutie foto’s zonder watermerk per fotoshoot
 • Eigen online privé galerij
 • Aangeleverd binnen 2 weken
 • 15 km vrij per enkele reis vanuit Zevenhuizen
 • (Gemiddelde duur per fotoshoot 1 uur)

 € 349,-

Meer informatie?
Neem contact met mij op

 

Newborn Fotoshoot

 • 25 nabewerkte hoge resolutie foto’s zonder watermerk
 • Eigen online privé galerij
 • Aangeleverd binnen 2 weken
 • 15 km vrij per enkele reis vanuit Zevenhuizen
 • (Gemiddelde duur fotoshoot 1 uur)

 € 199,-

Meer informatie? Neem contact met mij op

Ervaringen van anderen

Zwangerschaps fotoshoot

Een zwangerschapsshoot laten doen door Amber. Het was een hele fijne ervaring! Normaal gesproken vinden wij, Lars en ik, het maar lastig om leuk op de foto te komen, maar Amber geeft allemaal aanwijzingen en tips waardoor we echt hele mooie foto’s hebben gekregen. De sfeer tijdens de shoot was heel relaxed en lekker spontaan waardoor het ook helemaal niet ongemakkelijk was om op de foto te gaan. Amber is echt een professional! Heel erg bedankt nogmaals voor de mooie herinneringen!

-L&E

Newborn fotoshoot

Na de mooie zwangerschaps fotoshoot hebben wij ook een newborn fotoshoot gehad. Super mooie herinnering van ons kleine ventje.

-L&E

Zwangerschaps fotoshoot

Ondanks dat mijn man niet zo van op de foto gaan houdt zijn we super blij met de foto’s van de zwangerschap.

-C&R

FAQ

Lekker bij jullie thuis. Warm en vertrouwd waar jullie alles bij de hand hebben. Er komt veel op jullie af tijdens de eerste periode. Hoe fijn is het dan om lekker op jullie eigen bank of bed met elkaar te knuffelen en dat op de foto te laten zetten.
Het liefst buiten of in een mooie binnenlocatie die bij jullie past. Denk aan romantisch tussen de duinen of in een herfstachtig bos. Samen kijken we naar de beste locatie voor jullie. Mochten jullie echt binnen willen is dat ook geen probleem. Er zijn veel locaties die we kunnen afhuren voor jullie perfecte fotoshoot.
Zeker, dat kan. Ik vind het super leuk dat ik jullie op beide momenten vast mag leggen. Kijk eens bij mijn pakketten om te zien wat een combinatie pakket kost.
Wat vroeger van tevoren. De fotoshoot zelf vind meestal plaats tussen de 30 en 34 weken. In die weken is de buik namelijk op z’n mooist en hebben we iets speling mocht de kleine toch eerder komen. Om zeker te zijn van een plekje is het vroeg van tevoren boeken een aanrader. Op die manier ben ik het mest flexibel.
Wat het beste bij jullie past. Een mooie soepele jurk werkt vaak mooi over de grote buik. Mocht je echt twijfelen kan je altijd even contact opnemen met mij, dan kijken we samen wat mooi werkt. Ik raad printjes en primaire kleuren wel af. Rustige, beige tinten werken mooi op de foto en zorgt ervoor dat jullie van het beeld afspatten.
Ja natuurlijk! Een zwangerschap fotoshoot is voor jullie als gezin, ongeacht de samenstelling. Een viervoeter hoort er nu eenmaal bij. Andere leden van het gezin zijn net zo belangrijk, misschien nog wel belangrijker! Laat vooraf even weten uit welke samenstelling jullie gezin bestaat, dan kan ik alvast nadenken over de mogelijkheden.
Nee, natuurlijk niet. Baby’s huilen en slapen nu eenmaal. We raken niet in de stres en werken daar samen lekker omheen. Mocht het echt niet gaan kijken we samen naar een oplossing.