Zakelijke fotografie

Zakelijk uw bedrijf in beeld

Een digitaal visitekaartje is een van de belangrijkste elementen voor uw bedrijf in deze tijd. Zo kunnen foto’s van uw interieur, medewerkers en producten gezien worden als de online etalage. Het is dan ook belangrijk dat het goed wordt vastgelegd in een zakelijke fotoshoot. Ik wil u hier dan ook graag bij helpen. Waarvoor gaan we deze foto’s dan gebruiken zal u zich afvragen. Denk aan social media, mailing, website, presentaties, intern, ect. Je kan het zo gek niet bedenken of de foto’s komen van toepassing. Een goede zakelijke fotoshoot is niet alleen leuk voor het team, maar maakt het bedrijf ook persoonlijk.  

Voorafgaand aan de zakelijke fotoshoot

Na het indienen van de aanvraag voor de zakelijke fotoshoot via de website of e-mail, zal ik contact met jullie opnemen om de fotoshoot te plannen op de door jullie gewenste datum, tijd en locatie. Tijdens dit proces zal ik enkele vragen stellen. Op basis van jullie aanvraag stuur ik een vrijblijvende offerte. Als jullie akkoord gaan met de offerte, neem ik enkele dagen voor de fotoshoot opnieuw contact op ter bevestiging. We bespreken dan de details van de fotoshoot, de benodigdheden en ik beantwoord eventuele vragen, terwijl ik ook nuttige tips geef.

De zakelijke fotoshoot vindt plaats op een locatie naar jullie keuze, waar jullie speciale herinneringen hebben of willen creëren, of simpelweg de mooiste plek vinden. Alle pakketten omvatten 15 km vrij reizen per enkele reis vanaf Zevenhuizen, Zuidplas. Als de afstand groter is dan 15 km per enkele reis, worden er reiskosten in rekening gebracht op basis van extra gereden kilometers.

Als jullie nog twijfelen over de locatie van de zakelijke fotoshoot, maak je geen zorgen. Ik sta klaar om met jullie mee te denken. Hebben jullie vragen voordat jullie de fotoshoot reserveren? Aarzel niet om contact op te nemen; ik beantwoord ze graag.

De fotoshoot

De zakelijke fotoshoot staat gepland op de afgesproken datum, tijdstip en locatie. Als er wijzigingen zijn in de datum, het tijdstip of de locatie, laat het dan alsjeblieft uiterlijk 48 uur van tevoren weten.

Het allerbelangrijkste tijdens de zakelijke fotoshoot is dat jullie je op je gemak voelen en gewoon jezelf zijn, ongeacht wat jullie normaal gesproken doen. Af en toe zal ik jullie vragen om bepaalde dingen te doen, wat vaak resulteert in leuke foto’s. Natuurlijk zullen er ook statische en professionele foto’s zijn, maar zelfs daar zorg ik voor een natuurlijk moment.

zakelijke fotoshoot

Zakelijke product fotografie

Afgelopen jaren heb ik al verschillende zakelijke product fotografie mogen verzorgen. Van kleine starters bedrijven tot grotere merken op de markt zoals Little Dutch.

Met een scherp oog voor detail en een creatieve benadering zorg ik ervoor dat elk product binnen de fotografie zijn unieke verhaal vertelt. Of het nu gaat om strakke e-commerce foto’s, gedetailleerde close-ups voor catalogussen of sfeervolle afbeeldingen voor marketingmateriaal, mijn focus ligt op het vastleggen van de ware aantrekkingskracht van jouw product.

Product fotografie is niet alleen een dienst, maar een samenwerking om de visuele identiteit van jouw bedrijf te versterken. Ik begrijpen dat de juiste beelden een krachtig middel zijn om uw merk of bedrijf te onderscheiden. Elk beeld is doordrenkt met professionaliteit en creativiteit om uw producten op de best mogelijke manier te presenteren.

Ik help u graag om de producten op zijn best op de foto te zetten. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

FAQ

Een hele boel. Denk aan nieuwe linked-In foto’s voor u alleen of al het personeel, groepsfoto’s, nieuwe (sfeer)foto’s voor op de socials en website tot het vastleggen van een evenement of product fotografie. Geen aanvraag is te gek!

Zeker niet. Ik leg alle soorten bedrijven vast. Van eenmans zaken tot al een gerenomeerd bedrijf.

Een zakelijke fotoshoot kan voor een hele persoonlijke touch zorgen binnen je webiste en andere uitingen. Op deze manier hoef je geen gebruik te maken met de veel gezienen stock foto’s die de concurrent ook heeft. Het zal zich zeker terug betalen!

Waar jullie willen. Voor een makkelijke profielfoto ben je altijd welkom in mijn studio, maar ik kom graag naar jullie of jullie event toe. 

Zeker leuk juist. Bedrijfsuitjes, werving voor nieuw personeel of gewoon een stralende sfeer impressie. Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden.

Kort antwoord? Alles! De foto’s zorgen ervoor dat jullie producten, locatie en team goed in beeld komt. Het persoonlijke verhaal van uw bedrijf komt beter over en zal zorgen voor een echt verhaal.

Achteraf

Na de zakelijke fotoshoot lever ik, afhankelijk van het vooraf afgesproken aantal, het overeenkomstige aantal high-res foto’s aan in jullie persoonlijke fotogalerij. Jullie ontvangen hiervoor een link, wachtwoord en pincode, of ik maak gebruik van WeTransfer. Deze foto’s zijn niet voorzien van een watermerk en kunnen jullie direct downloaden. De oplevering van de foto’s vindt plaats binnen 4 tot 6 werkdagen na de zakelijke fotoshoot.