Portret fotografie

Naast de verschillende gezellige fotoshoots is het ook mogelijk om een portret vast te laten leggen. Ook hier zijn er verschillende redenen om te kiezen voor portret fotografie. Denk aan een nieuwe zakelijke profielfoto voor op LinkedIn of een mooie pure foto van de kleine. Een portret foto kan ook op de locatie van je werk of luchtiger in een mooie fotostudio. Als je kiest voor portret fotografie kies je voor fotografie waar jij in het middelpunt staat. Het is dan ook belangrijk dat jij op je gemak bent. Daar zal ik bij helpen door een gezellig kletspraatje te maken en het moment zo persoonlijk mogelijk te maken.

Meer foto's zien?

Bekijk dan hier snel mijn portfolio van stellen en gezinnen die jullie al voor zijn gegaan.

Mogelijkheden portret fotografie

Bij portret fotografie wordt al snel gedacht aan een foto voor je paspoort, maar het heeft zo veel meer mogelijkheden. Ben jij net je eigen bedrijf gestart en wil je zakelijke portret foto’s? Dat kunnen we prima doen in je bedrijf of in een mooie studio. Ben je meer opzoek naar een foto voor LinkedIn, dan kan dat gewoon in mijn studio. Zakelijk, persoonlijk, maar vooral praktisch. Naast praktische en zakelijke portret fotografie doe ik ook persoonlijke fotografie. Denk aan je peuter die centraal voor de camera staat. Geen drukke omgeving, maar gewoon een mooie zwarte achtergrond. Heb je meerdere kinderen en ben je opzoek naar een unieke foto voor boven de bank? Neem dan contact met mij op om bijvoorbeeld een 3 in 1 zwart wit portret vast te laten leggen. Er zijn zo verschillende mogelijkheden om een simpele foto om te laten toveren tot een waar schilderij.

Werkwijze portret fotografie

Nadat je contact mij hebben opgenomen voor interesse en/of het plannen van een portret fotoshoot plannen we een afspraak. Vooraf hoor ik graag wat je wens is en voor welke stijl je wilt gaan. In het geval van zakelijke fotografie bel ik graag even om de wensen en de daarbij behorende prijzen te bespreken. Heb je gekozen voor een portretfoto van jezelf of kind(eren)? Dan spreken we een moment af aan de hand van de gewenste stijl. Wanneer je bij mij in de studio bent gaan we er vooral een leuke fotoshoot van maken. Ik vind het belangrijk dat je zo ontspannen mogelijk bent. Dat is namelijk goed terug te zien in de foto’s. We zullen gezellig kletsen of ik zal wat spelen met de kinderen. De fotoshoot duurt per persoon ongeveer 20 minuten, afhankelijk van de aantal gewenste foto’s. Na twee weken kan je de foto’s verwachten. Alle foto’s worden nabewerkt in de gewenste stijl en in hoge resolutie aangeleverd worden in je eigen online privé galerij waar ze gedownload kunnen worden.

Zakelijke portret fotografie

Wil je dat al je personeel op dezelfde manier op de foto staat voor bijvoorbeeld LinkedIn en de website? Of ben je net je eigen bedrijf gestart en heb je foto’s nodig voor je social media? Denk dan eens aan zakelijke portret fotografie. Tijdens deze fotoshoot richt ik mijzelf voornamelijk op eensgezindheid en de herkenbare sfeer van jouw bedrijf. Goede portret fotografie zorgt voor een duidelijk en mooi visitekaartje. Wanneer je een zakelijke fotoshoot wenst neem dan gerust contact met mij op om samen alle mogelijkheden te bespreken.

Ideeën portret fotoshoot

Portret fotografie kan op vele verschillende manieren worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan een 3 in 1 portet van de kinderen in zwart wit voor boven de bank. Of een rustige foto tegen een zwarte achtergrond van je peuter. Puur en echt gericht op het gezicht. Met portet fotografie kan ik zorgen voor een waar schilderij van hetgeen dat jullie op de foto willen zetten. Geen extra poespas of afleidende omgeving. Dat is weer wat anders dan Het Meisje met de parel in de woonkamer. Ik sta open voor nieuwe ideeën. Dus mocht je iets hebben gezien op Pintrest of iets in je hoofd wat bij jouw of jullie past? Schroom niet om het idee voor te leggen. We zullen samen kijken wat ik ervan kan maken!

Portret

  • Minimaal 5 nabewerkte hoge resolutie foto’s zonder watermerk
  • Eigen online privé galerij
  • Aangeleverd binnen 2 weken
  • 15 km vrij per enkele reis vanuit Zevenhuizen
  • (Gemiddelde duur fotoshoot 30 min)

 Vanaf € 75,-

Meer informatie?
Neem contact met mij op

Zwart wit

+ Fotoshoot duurt +- 45 min

+ 2 Nabewerkte foto’s zonder watermerk

+ 3 Portretten

+ In mijn studio (Zevenhuizen ZH)

 € 150,-

Meer informatie?
Neem contact met mij op

Zakelijk

  • Portretten
  • Op locatie of in studio
  • Aangeleverd binnen 2 weken
  • 15 km vrij per enkele reis vanuit Zevenhuizen 
  • (Gemiddelde duur fotoshoot 1 uur)

 Op aanvraag

Meer informatie?
Neem contact met mij op

Ervaringen van anderen

Zakelijke portret fotografie

Voor mijn eigen bedrijf had ik nieuwe foto’s nodig. Een zakelijke fotoshoot was een perfecte combinatie van nieuwe portret foto’s en content.

-Ive verloskundigen

Zwart-wit portret fotografie

Voor mijn man zijn verjaardag was ik opzoek naar een uniek cadeau. Wij hebben afgelopen jaar ons hele huis verbouwd en wilde graag een mooie foto van onze drie dochters. Deze foto is een top combinatie! Super blij mee!

-M

Prive porteret fotografie

Voor mijn LinkedIn werd het tijd voor een nieuwe foto. Normaal hou ik hier helemaal niet van, maar super fijn dat ik gewoon mijzelf kon zijn en toch een zakelijk resultaat heb gekregen.

-Anton

FAQ

Dat is mogelijk waar jij wilt. Het is vooral belangrijk dat het bij jouw past of bij jullie bedrijf. De fotoshoot kunnen we plannen in mijn studio, maar kan ook buiten of in een andere ruimte die we afhuren.
Natuurlijk! Zelf vind ik het belangrijk om goeie portretfoto’s te hebben van personeel of je eigen bedrijf. Beelden zeggen namelijk meer dan woorden. De zakelijke portretfoto’s maak ik in de stijl van jouw bedrijf en zal dan ook dienen als visueel verlengstuk daarvan.
Ja, graag zelfs! De kleintje groeien zo snel en hoe leuk is het om een mooi portret te hebben van je kleine. De foto kan als een waar kunstwerk dienen in de gang of woonkamer.
Dat hangt een beetje af van jullie wensen. Een portret foto maken in mijn studio kost ongeveer 20 minuten per persoon. Een zakelijke portret fotoshoot kan wat langer duren. Dat stemmen we vooraf af aan de hand van de wensen.
Jazeker, dat is extra mooi zelfs. Denk aan een zakelijke portretfoto in het park of midden in de stad. Privé is natuurlijk ook mogelijk in een natuurrijke omgeving. Wel zijn we buiten en daardoor iets meer afhankelijk van het weer, dus is het het verstandigste om de fotoshoot in het voorjaar of zomer in te plannen.
Dat is zeker mogelijk. Voornamelijk in het geval van zakelijke of sportfotografie is op locatie extra leuk. Het is voornamelijk belangrijk dat het licht goed is en jij je op je gemak voelt.