Koppel fotoshoot

Of jullie nu net samen zijn of al (vele) jaren en jullie willen jezelf vastleggen met een fotoshoot, het kan allemaal! Een koppel fotoshoot biedt dan de uitkomst. Tijdens deze fotoshoot staan jullie zelf en jullie liefde voor elkaar centraal. Dit klinkt erg zoetsappig, maar dat mag het soms wel een beetje zijn toch? Er hoeft niet altijd een reden te zijn om samen op jullie best op de foto te gaan, maar kan natuurlijk wel. Wil je alleen samen leuke foto’s hebben of denk je stiekem aan een verloving tijdens de koppel fotoshoot of juist voor de aankondiging van jullie verloving. Het maakt niet uit, het kan allemaal. Ik ben er voor jullie om deze mooie momenten en de liefde tussen jullie vast te leggen.

Meer foto's zien?

Bekijk dan hier snel mijn portfolio van stellen en gezinnen die jullie al voor zijn gegaan.

Werkwijze koppel fotoshoot

Nadat interesse hebben getoond en/of contact mij hebben opgenomen zullen de koppel fotoshoot met elkaar plannen en we een moment in om elkaar te leren kennen. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie gewenste datum, tijdstip en locatie. Ook zal ik jullie helpen met verschillende ideeën over de kleding, stijl en eventueel locatie wanneer jullie dat niet zeker weten. Hebben jullie speciale wensen? Laat het dan ook gerust weten. Op basis van ons gesprek ontvangen jullie een offerte. Als jullie akkoord gaan met de offerte staat de fotoshoot vast. Enkele dagen voor de fotoshoot neem ik opnieuw contact met jullie op om alle details te bevestigen. Dit kan gewoon via de mail of whatsapp. Ook vragen beantwoord ik graag. De koppel fotoshoot vindt plaats op een locatie naar jullie keuze. Op deze plek komen jullie ideeën tot leven en leg ik jullie liefde voor elkaar vast. Ook eventuele wensen breng ik graag in vervulling. Elke fotoshoot bevat in ieder geval 15 km reiskosten per enkele reis vanaf Zevenhuizen, Zuidplas. Wanneer jullie een locatie verder weg kiezen is dat geen probleem. Dan zal ik wel extra reiskosten in rekening brengen. Mochten jullie nog twijfelen welke locatie het meest romantisch is of het beste bij jullie zal gaan passen is dat natuurlijk geen probleem. Ik denk graag met jullie mee. Aarzel dan ook niet om even contact op te nemen. Ik kijk ernaar uit om jullie als prachtig koppel vast te leggen tijdens een (romantische) fotoshoot.

Mogelijkheden koppel fotoshoot

Bij een koppel fotoshoot is er van alles mogelijk. Zo kunnen jullie een romantische fotoshoot op het strand wensen tijdens zonsondergang. Of als jullie zijn niet zo van de clichés zijn kunnen jullie kiezen voor een wat meer stoerdere fotoshoot tijdens een hike in het bos. Het gaat erom dat jullie op jullie gemak zijn en het helemaal bij jullie past. Iedereen is anders en zo ook de fotoshoots.

Locatie voor koppel fotoshoots

Hebben jullie een locatie die veel voor jullie betekend? Of hebben jullie werkelijk geen idee wat er allemaal mogelijk is, wat mooi is en/of wat bij jullie past? Dat maakt niet uit. Ik denk graag met jullie mee naar jullie droomlocatie, maar ik denk ook graag met jullie mee. Geen inspiratie? Ooit wel eens gedacht aan een romantische fotoshoot op het strand of in de Drunense duinen. Of aan de grachten midden in jullie stad?

Poses voor een koppel fotoshoot

“Maar wij zijn helemaal niet fotogeniek” en “Dan wordt het zo ongemakkelijk dus liever niet” hoor ik vaak als argumenten om geen koppel fotoshoot te doen. Dat hoeft helemaal geen reden te zijn! Ik vind het belangrijk dat jullie jezelf kunnen zijn. Dus ga lekker samen lopen en kletsen. Doe wat jullie altijd doen. Ik leer jullie kennen terwijl ik foto’s maak en zal jullie niet in poses neerzetten. Wanneer ik jullie wel een pose geef krijgen jullie gelijk een taak mee zoals het vertellen wat het allerleukste trekje van hem/haar is of het allerliefste aan hem/haar. Allemaal om niet die stijve glimlach te krijgen, maar een spontane giechel.

Brons

 • 25 nabewerkte hoge resolutie foto’s zonder watermerk
 • Eigen online privé galerij
 • Aangeleverd binnen 2 weken
 • 15 km vrij per enkele reis vanuit Zevenhuizen
 • (Gemiddelde duur fotoshoot 1 uur) € 199,-

Meer informatie?
Neem contact met mij op

Zilver

 • 40 nabewerkte hoge resolutie foto’s zonder watermerk
 • Eigen online privé galerij
 • Aangeleverd binnen 2 weken
 • 15 km vrij per enkele reis vanuit Zevenhuizen
 • Minimale afname bij groepen > 6 personen
 • (Gemiddelde duur fotoshoot 1,5 uur)

 € 299,-

Meer informatie?
Neem contact met mij op

Goud

 • 55 nabewerkte hoge resolutie foto’s zonder watermerk
 • Eigen online privé galerij
 • Aangeleverd binnen 2 weken
 • 15 km vrij per enkele reis vanuit Zevenhuizen 
 • GRATIS mini album
 • Minimale afname bij groepen > 18 personen
 • (Gemiddelde duur fotoshoot 2 uur)

 € 399,-

Meer informatie?
Neem contact met mij op

Ervaringen van anderen

Koppel fotoshoot

Lekker ontspannen en spontaan.

-Fam. van Vreeswijk

Koppel fotoshoot

Super fijne fotoshoot gehad! Het was onze eerste fotoshoot samen, waardoor je eerst denkt van “oh hoe zou dit zijn en word dit niet ongemakkelijk?”. Maar Amber stelde ons gelijk op ons gemak en liet ons eigenlijk lekker onszelf zijn. Ze gaf ons soms tips maar we werden zeker niet in posities gezet, wat ik zelf erg fijn vond. We hebben erg veel gelachen en hebben het onwijs naar ons zin gehad. Het werden spontane en prachtige foto’s. Tot op de dag van vandaag nog steeds erg blij met het resultaat!

-L&R

Koppel fotoshoot

Voorafgaand aan onze bruiloft kozen we voor een koppel fotoshoot. Deze foto’s hebben we kunnen gebruiken voor onze save the date en trouwkaart. Superl leuk als persoonlijke touch

-B&B

FAQ

Dat is overal. Misschien hebben jullie een plekje in de omgeving die heel belangrijk voor jullie is of weten jullie totaal niet wat jullie willen. Geen probleem, het is allemaal mogelijk. Wat denk je van tussen de hooibalen in een boerderij of midden in de polder. We kijken samen naar de beste plek die bij jullie past. Het is natuurlijk ook wel een klein beetje weersafhankelijk.
Jazeker! Erg leuk zelfs en vooral heel romantisch. Je kan ervoor kiezen om een koppel shoot te boeken en spontaan op je knieën te gaan, of mij te laten verstoppen en dan stiekem vanuit de bosjes foto’s te laten maken. Neem vooral contact met mij op, dan bedenken we samen een plannetje dat het beste bij jullie past.
Wat jullie zelf willen en waar jullie het beste in voelen. Het is wel fijn als jullie een beetje op elkaar afgestemd zijn. Zelf wordt ik blij van beige en aarde tinten. Op deze manier komen jullie goed tot jullie recht in de omgeving, maar is dat niet jullie ding? Dan hoeft het zeker niet. Pas wel op met printjes en primaire kleuren.
Dat maakt niet zo veel uit. Romantisch in de zomer met zonsondergang is natuurlijk het eerste waar je aan denkt, maar hoe mooi zijn de herfstkleuren! Wees er wel op tijd bij want vol is vol. Daarbij is de zomerperiode mijn hoogseizoen.
Jazeker! Graag zelfs! Ik hou van het licht buiten en de kleuren. Het is dan ook super leuk om met de omgeving te spelen en daar jullie in vast te leggen.
Ik reis graag met jullie mee. Binnen mijn fotoshoots zit in ieder geval 15 km reiskosten enkele reis inbegrepen in de prijs. Extra kilometers worden in rekening gebracht.
Zeker, ook erg leuk! Voor dat verliefde stel een verrassing organiseren waar zij, maar ook de familie veel aan heeft. Neem vooral contact met mij op om de opties en mogelijkheden te bespreken.