Fotoshoot 
op maat voor iedereen

Als (kersvers) gezin, koppel of met je favoriete (huis)dier ongedwongen op de foto in een relaxte en gezellige sfeer en op z’n puurst. Met mijn fotoshoots zet ik jullie zo op de foto waarbij je zegt: “Dit zijn wij echt!”. Door gebruik te maken van de leukste, vrije en spontane momenten staan jullie zo op de foto zoals jullie ook daadwerkelijk zijn. Deze fotoshoot vindt plaats op jullie favoriete plek. Hierdoor krijgen jullie extra mooie en leuke herinneringen en dat op beeld gezet!

Met mijn fotoshoots is alles mogelijk. Willen jullie een nieuw familieportret voor boven op de schouw? Wil je je geliefde verloven en dit als verrassing laten vastleggen? Misschien zijn jullie al zo ver dat jullie de verloving willen aankondigen met een verlovingsshoot voor op de save de date kaart. De zwangere buik vastleggen. Of is de kleine er al en willen jullie deze roze wolk nog op z’n kleinst op de foto. Elk moment waarbij je je kunt bedenken “kon ik dit maar voor altijd koesteren” kan ik op zijn puurst vastleggen. Schroom dan ook niet om jullie idee met mij te delen, zodat we samen de beste uitkomst kunnen bedenken.  

Meer foto's zien?

Bekijk dan hier snel mijn portfolio van stellen en gezinnen die jullie al voor zijn gegaan.

Voorafgaand aan de fotoshoot

Na het aanvragen van de fotoshoot via de website of via e-mail neem ik contact met jullie op om de shoot te reserveren op de gewenste datum, tijdstip en plaats en zal ik jullie een aantal vragen stellen. Op basis van de aanvraag zal ik een vrijblijvende offerte naar jullie opsturen. Bij het akkoord gaan met de offerte neem ik enkele dagen voor de fotoshoot nogmaals contact met jullie op ter bevestiging, het bespreken van de fotoshoot, de benodigdheden en zal ik eventuele vragen beantwoorden en tips meegeven.

De fotoshoot zal plaatsvinden op een plek naar jullie wens, waar jullie de mooiste herinneringen hebben of willen hebben of wat jullie de mooiste plek vinden. Alle pakketten zijn voorzien van 15km vrij per enkele reis vanaf Zevenhuizen, Zuidplas. Is de afstand groter dan 15km per enkele reis? In dat geval reken ik reiskosten per extra gereden kilometer.

Zijn jullie er nog niet helemaal uit waar u de fotoshoot plaats wilt laten vinden? Geen zorgen, ik denk graag met u mee. Hebben jullie vragen vooraf het reserveren van de fotoshoot? Neem gerust contact op, ik beantwoord ze graag.

Tijdens de fotoshoot

De shoot vindt plaats op de afgesproken datum, tijdstip en plaats. Mochten jullie van gedachte veranderen omtrent de datum, tijdstip of plaats laat dit dan uiterlijk 48 uur van tevoren weten. 

Het belangrijkste tijdens de fotoshoot is dat jullie op jullie gemak zijn en doen wat jullie altijd doen en zijn zoals jullie altijd zijn. Ik ben niets meer dan een schaduw die met jullie meegaat, maar achteraf wel de mooiste en leukste momenten op beeld heeft gezet. Ook zal ik jullie af en toe vragen om dingen te doen, waaruit vaak leuke foto’s voortkomen.

Mocht het slecht weer zijn tijdens de fotoshoot zullen we kijken naar een passende oplossing. 

 

FAQ

Altijd. Elk moment heeft zo zijn charme. Het weer valt niet te sturen. We wijken gewoon gezellig uit naar binnen.

Waar jullie jezelf in kunnen zijn zeg ik altijd. Als je iets draagt waar je je goed in voelt ga je ook vrijer bewegen. Mijn voorkeur heeft wel neutrale of effe kleding. Als jullie allemaal veel printjes dragen leid dat behoorlijk af van iedereen.

Daar denk ik graag met jullie over mee. Overal is mogelijk. Het is ook geen probleem als ik daar een stukje voor moet reizen. 15km enkele reis zit inbegrepen bij elke fotoshoot.

Jazeker, ik kijk graag achteraf met jullie mee wat mooi staat aan de muur bij jullie of jullie geliefde thuis

Een fotoshoot cadeau geven is alleen maar leuk. Denk aan kersverse gezinnen of ouders die x aantal jaar getrouwd zijn. Neem vooral contact met mij op. Ik kan jullie voorzien van een cadeaubon of we kunnen samen een complot bedenken om er een verrassing van te maken.

Zeker! Extra mooi zelfs. Zelf wordt ik gelukkig van alle seizoenen. Hoe leuk is het dan ook om de kleuren van de natuur te gebruiken in jullie fotoshoot. Denk bij een fotoshoot buiten aan een fotoshoot in de duinen of tijdens een herfst fotoshoot in het bos.

Voor mij is Alles mogelijk. Ik heb al verschillende fotoshoots gedaan in Zoetermeer, Rotterdam, Dordrecht, Den Haag en Leiden. Wil je een fotoshoot verder van Zevenhuizen (ZH) vandaan? Geen probleem ik reis graag naar jullie toe en met jullie mee. Tot 15KM enkele rit zit in de fotoshoot pakketten inbegrepen.

Achteraf

Na afloop van de fotoshoot lever ik, afhankelijk van het aangekochte pakket, de bijbehorende aantal hoge resolutie foto’s aan in jullie eigen privé fotogalerij middels een link, wachtwoord en pincode. Deze foto’s zijn niet voorzien van een watermerk en kunnen jullie direct downloaden. Het aanleveren van de foto’s gebeurt binnen 2 weken na de fotoshoot.

Wanneer gewenst kom ik graag langs om de foto’s gezamenlijk te bekijken en de mogelijkheden te bespreken om het perfecte beeld aan de muur te kunnen hangen of in de kast te zetten. Dit is uiteraard helemaal aan julliezelf.

Zo kunnen jullie namelijk ook bij mij terecht voor losse foto prints, fotoboeken en canvassen.

Brons

 • 25 nabewerkte hoge resolutie foto’s zonder watermerk
 • Eigen online privé galerij
 • Aangeleverd binnen 2 weken
 • 15 km vrij per enkele reis vanuit Zevenhuizen
 • (Gemiddelde duur fotoshoot 1 uur) € 199,-

Meer informatie?
Neem contact met mij op

Zilver

 • 35 nabewerkte hoge resolutie foto’s zonder watermerk
 • Eigen online privé galerij
 • Aangeleverd binnen 2 weken
 • 15 km vrij per enkele reis vanuit Zevenhuizen
 • Minimale afname bij groepen > 6 personen
 • (Gemiddelde duur fotoshoot 1,5 uur)

 € 299,-

Meer informatie?
Neem contact met mij op

 

Goud

 • 55 nabewerkte hoge resolutie foto’s zonder watermerk
 • Eigen online privé galerij
 • Aangeleverd binnen 2 weken
 • 15 km vrij per enkele reis vanuit Zevenhuizen 
 • GRATIS mini album
 • Minimale afname bij groepen > 18 personen
 • (Gemiddelde duur fotoshoot 2 uur)

 € 399,-

Meer informatie?
Neem contact met mij op

Studio fotografie

Fotoshoot zwart wit portretten samengevoegd

3 in 1 portret

+ Fotoshoot duurt +- 45 min

+ 2 Nabewerkte foto’s zonder watermerk

+ 3 Portretten

+ In mijn studio (Zevenhuizen ZH)

 € 150,-

Meer informatie?
Neem contact met mij op

Wat kan er allemaal tijdens de fotoshoot?

Professionele fotoshoot

Ik hoor heel vaak “iedereen kan tegenwoordig foto’s maken”. Echter is een professionele fotoshoot toch net even anders. Ten eerste kan deze keer iedereen op de foto. Ja ook mama die normaal gesproken de foto’s maakt. Omdat ik een professionele fotograaf ben heb ik al veel verschillende gezinnen en koppels voor mijn lens gehad. Ik heb ervaring met verschillende samenstellingen en situaties. Regelmatig heb ik mensen voor mijn lens die helemaal niet van fotoshoots houden en dit eigenlijk heel spannend vinden. Tijdens de fotoshoot ben ik daar om iedereen op zijn gemakt te stellen en daardoor iedereen op zijn best op de foto te krijgen.

Fotoshoot locaties

Ja we willen een fotoshoot, maar waar? Ik denk hierover graag met jullie mee. Zo zijn er hele leuke parken in Rotterdam en Zoetermeer waar je binnen de stad zo in de natuur staat. Past een romantische fotoshoot in de stad meer bij jullie? Denk dan aan een fotoshoot aan de grachten van Dordrecht en Leiden. Wonen jullie in de buurt van Den Haag? Dan kunnen we uitwijken naar bijvoorbeeld Scheveningen om een fotoshoot te laten plaats vinden op het strand of aan de pier. Elke stad of dorp heeft zo zijn charme. Binnen Zevenhuizen sta je namelijk zo in de natuur aan de Rottemeren waar het mooi groen is. Neem vooral contact met mij op om samen de best passende locatie voor jullie fotoshoot te vinden.

Fotoshoot buiten

Hoe heerlijk zijn de vier seizoenen! Ik word er enthousiast van. Waar ik nog gelukkiger van wordt is een fotoshoot buiten te laten plaats vinden. Elk seizoen heeft weer zijn eigen charme. Denk aan het voorjaar. De natuur ontwaakt, alles staat in bloei en de kleuren zijn rijk. Of wat dachten jullie van een warme herfst fotoshoot in het bos. Wanneer we geluk hebben en er ligt echt sneeuw dan zijn de foto’s een waar sprookje.
Een ander voordeel aan een fotoshoot buiten is de verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we binnen een natuurgebied zowel tussen de bomen als op een open vlakte foto’s maken.

Fotoshoot duinen

Een van de mooiere locaties buiten is een fotoshoot in de duinen. De duinen kunnen erg divers gaan en zorgen voor een neutrale look op de foto’s. Zo kan de shoot plaats vinden in de duinen aan het strand. Hier kan lekker geravot worden door de kinderen, zodat ze lekker zichzelf kunnen zijn. In deze duinen kunnen we ook nog uitwijken naar de waterrand. Andere leuke duin locaties zijn de Drunense duinen en de Soester duinen. Hier kunnen we makkelijk naar de schaduw van de bomen uitwijken. Een fotoshoot in de duinen is de perfecte locatie voor jullie familie, gezin en love shoots.

Fotoshoot prijzen

Mijn fotoshoots zijn voor iedereens portemonnee mogelijk. De fotoshoot prijzen zijn een beetje afhankelijk van jullie wensen. Zo kunnen we een fotoshoot stiekem plaatst laten vinden tijdens een verloving, maar vind je deze niet binnen mijn huidige pakketten vallen. Misschien is jullie portemonnee iets kleiner of een zijn jullie een hele grote familie. Geen probleem! We bespreken samen de prijzen van de fotoshoot en welke mogelijkheden daarbinnen vallen. Ik denk graag met jullie mee om er een zo’n leuk mogelijke fotoshoot van te maken die bij jullie wensen past. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Fotoshoot cadeau geven

Hoe leuk is het om een fotoshoot cadeau te krijgen. Ik heb al veel fotoshoots mogen doen, maar de fotoshoots die als verrassing plaats vinden blijven toch extra leuk. Denk bij het cadeau geven van een fotoshoot aan je ouders die hun trouwdag mogen vieren of aan dat koppel die net een kleintje op de wereld hebben mogen verwelkomen. Op deze manier geef je een blijvende herinnering cadeau waar iedereen met veel plezier op terug zal kijken. Ik voorzie jullie graag van een cadeaubon of we bedenken samen een complot om de gelukkige te verrassen. Het recept voor happy tears!