Fotoshoot ideeën

Tegenwoordig hebben we allemaal een mobiel die we overal en nergens mee kunnen nemen en kunnen we daarmee op elk gewenst moment een foto maken. Waarom zou je dan een professionele fotoshoot boeken? En waarom zou je dat bij mij doen? Goede vragen waar ik zeker antwoord op kan geven. Er zijn heel veel ideeën, mogelijkheden en redenen om te kiezen voor een fotoshoot. Denk aan het maken van herinneringen met opa en oma, als kersvers gezin of als wat ouder gezin. Elk moment is het waard om vast te leggen. Tijdens mijn fotoshoots is het belangrijk dat jullie op jullie gemak zijn en zo het meest jullie zelf zijn. Dat zie je namelijk op de foto’s terug. Ze zijn puur, echt en niet ongemakkelijk. Je kent het wel, er is altijd wel iemand die niet van foto’s houdt en niet leuk op staat. Aan mij de taak om ook deze persoon op z’n best op de foto te krijgen.

Meer foto's zien?

Bekijk dan hier snel mijn portfolio van stellen en gezinnen die jullie al voor zijn gegaan.

Mogelijkheden voor een fotoshoot

Er zijn erg veel mogelijkheden voor het doen van een fotoshoot. In mijn pakketten zie je dat ook terug. Zo kan je mij in een complot trekken om bijvoorbeeld je ouders te verrassen met een fotoshoot voor hun trouwdag of mij stiekem te betrekken om je vriendin ten huwelijk vragen. Een fotoshoot als stel kan, maar ook als gezin een dag thuis. Het verassen van je opa en oma of wanneer je zwanger bent. Ook Newborn shoots behoren tot de mogelijkheid, je kan het zo gek niet bedenken en het moment leent zich voor professionele foto’s. Ik reis graag naar een plek die voor jullie speciaal is. Ik neem de tijd om jullie wensen door te nemen en jullie als persoon zelf. We leren elkaar kennen voor en tijdens de shoot en vind het dan ook van groot belang dat iedereen op zijn gemak is. Kleine kinderen krijgen de ruimte om te lekker spelen en uit te razen en die ongemakkelijke vader die normaal nooit op de foto staat, staat er nu ook een keer leuk op. Ik hoor graag wat jullie fotoshoot ideeën zijn en met welke wensen ik jullie kan helpen.

Fotoshoot locatie ideeën

Ook voor de locatie geldt dat er erg veel mogelijk is. Denk aan buiten in het bos of lekker ravotten op het strand. Of wat denk je van jullie eigen huis, bij de boot of in het park. Het gaat erom dat het binnen jullie stijl past. Wonen jullie midden in de stad en is dat jullie plek? Dan zoeken we een herkenbare plek in de stad. Andere leuke ideeën zijn bijvoorbeeld een fotoshoot in de kweekkas van de familie of op de boerderij bij jullie om de hoek. Ik heb niet veel nodig om jullie op beeld vast te leggen. Het belangrijkste is dat er genoeg licht aanwezig en jullie er zin in hebben.

Fotoshoot kleding ideeën

Ik krijg vaak de vraag “wat moeten we aan tijdens de fotoshoot?”. Het belangrijkste is waar jullie het beste en lekkerste in voelen. Ga geen rokjes dragen als je dat normaal niet doet. Wanneer je je comfortabel voelt is dat goed terug te zien op de foto’s. Het afstemmen van de kleuren van de kleding is wel verstandig om op elkaar af te stemmen. Denk aan rustige foto’s die binnen het zelfde kleurenpallet passen. Beige en aarde tinten doen het altijd goed op de foto en zorgen voor rust. Ik raad het af om voor primaire kleuren te kiezen en printjes. Dit maakt de foto erg onrustig.

Werkwijze

Nadat jullie via de website of e-mail jullie interesse hebben getoond in een fotoshoot neem ik zo snel mogelijk contact op om de fotosessie in te plannen op de gewenste datum, tijdstip en locatie. Tijdens dit gesprek zal ik jullie ook inspireren met diverse fotoshoot ideeën, zodat we de sessie perfect kunnen afstemmen op jullie samenstelling en voorkeuren. Ook zal ik nog enkele vragen stellen zoals waar jullie de shoot willen doen. Op basis van deze bespreking ontvangen jullie een een passende offerte. Als de offerte akkoord is neem ik enkele dagen voor de fotoshoot opnieuw contact met jullie op om alle details te bevestigen. We gaan dan nog even dieper in op de specifieke fotoshoot ideeën en wensen, bespreken we de benodigdheden en ik sta klaar om al jullie vragen te beantwoorden en handige tips te delen. De daadwerkelijke fotoshoot vindt plaats op een locatie van jullie keuze, waarbij we de besproken fotoshoot ideeën tot leven brengen en de meest dierbare gezinsmomenten vastleggen. Elk pakket omvat in ieder geval de reiskosten tot 15 km per enkele reis vanaf Zevenhuizen, Zuidplas. Indien de afstand groter is dan 15 km per enkele reis, worden er reiskosten per extra gereden kilometer in rekening gebracht. Mochten jullie nog twijfelen over de perfecte locatie voor de fotoshoot, maak je geen zorgen, ik denk graag met jullie mee. Ook voor alle andere vragen over de fotoshoot en ideeën die jullie hebben sta ik altijd klaar, dus aarzel niet om contact op te nemen. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie unieke en prachtige momenten vast te leggen!

Brons

 • 25 nabewerkte hoge resolutie foto’s zonder watermerk
 • Eigen online privé galerij
 • Aangeleverd binnen 2 weken
 • 15 km vrij per enkele reis vanuit Zevenhuizen
 • (Gemiddelde duur fotoshoot 1 uur) € 199,-

Meer informatie?
Neem contact met mij op

Zilver

 • 40 nabewerkte hoge resolutie foto’s zonder watermerk
 • Eigen online privé galerij
 • Aangeleverd binnen 2 weken
 • 15 km vrij per enkele reis vanuit Zevenhuizen
 • Minimale afname bij groepen > 6 personen
 • (Gemiddelde duur fotoshoot 1,5 uur)

 € 299,-

Meer informatie?
Neem contact met mij op

Goud

 • 55 nabewerkte hoge resolutie foto’s zonder watermerk
 • Eigen online privé galerij
 • Aangeleverd binnen 2 weken
 • 15 km vrij per enkele reis vanuit Zevenhuizen 
 • GRATIS mini album
 • Minimale afname bij groepen > 18 personen
 • (Gemiddelde duur fotoshoot 2 uur)

 € 399,-

Meer informatie?
Neem contact met mij op

Ervaringen van anderen

Familie fotoshoot

Wij hebben de fotoshoot cadeau gedaan aan onze ouders. Het was een super gezellige en relaxte fotoshoot. De kinderen moesten even op gang komen, maar dit was voor Amber geen probleem. We staan er allemaal op zoals we zijn.

-Fam. van Vreeswijk

Zwangerschaps fotoshoot

Mijn man is normaal gesproken helemaal niet zo van de foto’s, maar toch zijn we erg blij met de beelden. De fotosessie in de duinen was heel ontspannen, waardoor het niet zo gemaakt voelt. 

-Roy & Charina

Zakelijke fotoshoot

Super blij met de foto’s die ik kan gebruiken op mijn website en social media.

-Ive verloskundigen

FAQ

Kleding dat bij je past is en uitbeeld wie jij bent. Wanneer je iets draagt waar je jezelf het prettigst in voelt worden de beelden ook mooier. De kleding zelf qua kleur kan je het beste rustig houden en laten passen bij de situatie. Draag geen drukke printjes of primaire kleuren, dat leid namelijk af op de foto.
Dat maakt niet uit, waar jullie dat maar willen. Het gaat erom dat het past bij de sfeer, situatie en jullie zelf. Zelf wordt ik blij van buiten in de natuur. Dan is het licht het mooist en de locaties zijn altijd anders, maar er zijn ook heel veel mooie binnenlocaties. Bij alle fotoshoots zit de reiskosten tot 15km enkele reis inbegrepen, maar ik reis graag verder voor jullie droomlocatie.
Dit is zeker mogelijk. Na de fotoshoot kan het een leuk idee zijn om de leukste foto groot af te laten drukken voor in de huiskamer. Ook meerdere kleine afdrukken samen als collage kan heel leuk staan op de wand of in jullie fotoboek. Na de fotoshoot kunnen we elkaar contacten om de mogelijkheden door te nemen. Ik denk graag met jullie mee.
Jazeker, extra leuk zelfs om een fotoshoot cadeau te doen! Verras de gelukkige op het moment van de fotoshoot zelf of neem contact met mij op voor een passende cadeaubon. Ik denk graag met mee voor het leukste idee om het cadeau te geven.
Zeker, graag zelfs! Buiten hebben we namelijk het beste licht en de meeste ruimte. Elke omgeving en elke dag is anders, dus de foto’s worden hoe dan ook uniek.
Dat maakt niet uit, het kan altijd. Wanneer je ruimer van tevoren contact met mij opneemt heb ik meer mogelijkheden. Let wel op, de zomerperiode is de drukste tijd voor mij. Wees er dan ook snel bij wanneer jullie een golden hour shoot willen in de zomer.