Familie fotoshoot

Stap samen met je gezin voor de camera en laat je op je puurst vastleggen tijdens een ontspannen en gezellige fotoshoot. Mijn doel is om jullie zo op beeld te vast te leggen zoals jullie echt zijn, gebruik makend van de leukste, vrije en spontane momenten. Of jullie nu kersverse ouders zijn, al een gezin vormen met of zonder jullie favoriete huisdier(en), of gewoon samen mooie herinneringen willen creëren, ik zorg ervoor dat jullie jezelf terugzien en denken: ‘Wauw, wat staat iedereen er goed op en dit zijn wij echt!’

De fotoshoot vindt plaats op jullie favoriete plek, waardoor de beelden extra betekenisvol worden. Waar nodig denk ik met jullie mee voor een mooie plek, bijvoorbeeld welk strand of bos. Of het nu gaat om een nieuw familieportret voor aan de muur, een herinnering met opa en oma als middelpunt of jullie zelf als jong gezin.

Ik sta open voor jullie ideeën, dus aarzel niet om jullie wensen met mij te delen. Samen zorgen we ervoor dat de fotoshoot de beste weergave wordt van jullie unieke gezin. Laten we samen mooie herinneringen creëren die jullie voor altijd kunnen koesteren.

Meer foto's zien?

Bekijk dan hier snel mijn portfolio van stellen en gezinnen die jullie al voor zijn gegaan.

Waarom een fotoshoot met het gezin?

Gezinnen zijn erg verschillend en bevinden zich in verschillende levensfases. Elk zijn op hun eigen manier vast te leggen tijdens een familie fotoshoot. Of je kinderen nu nog klein zijn en jij als gezin een mooie foto wilt hebben waar iedereen op staat of toch liever opa en oma in het zonnetje zet tijdens een fotoshoot met de familie in het bos, het kan allemaal. Een fotoshoot met het gezin of familie is meer waard dan je zou denken. Je bent even echt met elkaar bezig om er een gezellig en leuk moment van te maken. Hoe mooi is het dat deze pure tijd op de foto staat. Iedereen op zijn best en is zichzelf.

Werkwijze voor familie fotoshoots

Na het aanvragen van jullie familie fotoshoot via de website of e-mail, neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op om de fotosessie te reserveren op de gewenste datum, tijdstip en locatie. In dit gesprek zal ik jullie enkele vragen stellen om de fotoshoot perfect af te stemmen op jullie gezinssamenstelling en voorkeuren. Waar nodig kan ik ook nog met jullie meedenken. Op basis van deze informatie stuur ik jullie een offerte.

Als de offerte akkoord is neem ik enkele dagen voor de fotoshoot opnieuw contact met jullie op om alles nog even te bevestigen. We bespreken dan ook nog alle details van de familie fotoshoot door, eventuele benodigdheden en beantwoord ik graag nog al jullie vragen en deel ik nog handige tips.

De familie fotoshoot zelf vindt plaats op een locatie naar jullie keuze, bijvoorbeeld waar jullie als gezin de mooiste momenten met elkaar delen of wat gewoon een mooie plek is. Alle pakketten zijn inclusief reiskosten (tot 15 km vrij enkele reis vanaf Zevenhuizen, Zuidplas). Is de plek verder dan 15 km enkele reis, dan rekening ik extra per gereden kilometer.

Als jullie nog twijfelen over de perfecte locatie voor de familie fotoshoot, maak je geen zorgen, ik denk namelijk graag met jullie mee. Voor eventuele vragen voorafgaand aan het reserveren van de familie fotoshoot kan je ook altijd contact opnemen. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie de prachtige momenten vast te leggen!

Fotoshoot locatie’s

Zoals aangegeven zijn er diverse locaties mogelijk voor jullie gezin fotoshoot. Denk bijvoorbeeld aan een fotoshoot in een herfstachtig bos, in het park of aan het strand. Het belangrijkste is dat jullie als gezin een leuke tijd met elkaar hebben en iedereen op zijn gemak is. Dat gaan jullie namelijk terug zien op de foto’s. Geen gespannen gezichtjes meer die naar de camera moeten lachen, maar lekker ravotten of in een melige bui met jullie pubers. Ook in de winter of herfst is een doen van een fotoshoot buiten ook super leuk. Wel zullen we dan iets flexibeler moeten zijn met de datum, maar dat is uiteraard geen probleem. Wanneer jullie daar niet op willen gokken denk ik graag met jullie mee over een binnenlocatie. Denk dan bijvoorbeeld aan een oude schuur van een boerderij, een kas of gewoon bij jullie thuis. Het belangrijkste is dat het past bij jullie gezin of familie.

Kledingtips voor de familie fotoshoot

Tijdens een fotoshoot met het hele gezin of de hele familie kan het al snel een bont gezelschap worden. Het is verstandig om kleding op elkaar af te stemmen. Dit hoeft echt niet te betekenen dat jullie allemaal in een spijkerbroek en witte overhemd hoeven te komen, maar wel mooi als het kleurpallet bij elkaar past. Waar moet je dan wel aan denken? Bijvoorbeeld rustige kleuren zoals beige en blauw doen het altijd goed. Vermeid zoveel mogelijk drukke of kleine printjes en veel primaire kleuren door elkaar, maar het belangrijkste is dat jullie kleding dragen waar jullie het meeste op jullie gemak in voelen. Ga geen jurkjes dragen als je dat nooit doet. Je ziet op de foto’s wanneer je iets draagt wat het lekkerst zit.

Brons

 • 25 nabewerkte hoge resolutie foto’s zonder watermerk
 • Eigen online privé galerij
 • Aangeleverd binnen 2 weken
 • 15 km vrij per enkele reis vanuit Zevenhuizen
 • (Gemiddelde duur fotoshoot 1 uur) € 199,-

Meer informatie?
Neem contact met mij op

Zilver

 • 40 nabewerkte hoge resolutie foto’s zonder watermerk
 • Eigen online privé galerij
 • Aangeleverd binnen 2 weken
 • 15 km vrij per enkele reis vanuit Zevenhuizen
 • Minimale afname bij groepen > 6 personen
 • (Gemiddelde duur fotoshoot 1,5 uur)

 € 299,-

Meer informatie?
Neem contact met mij op

Goud

 • 55 nabewerkte hoge resolutie foto’s zonder watermerk
 • Eigen online privé galerij
 • Aangeleverd binnen 2 weken
 • 15 km vrij per enkele reis vanuit Zevenhuizen 
 • GRATIS mini album
 • Minimale afname bij groepen > 18 personen
 • (Gemiddelde duur fotoshoot 2 uur)

 € 399,-

Meer informatie?
Neem contact met mij op

Ervaringen van anderen

Familie fotoshoot

Wij hebben de fotoshoot cadeau gedaan aan onze ouders. Het was een super gezellige en relaxte fotoshoot. De kinderen moesten even op gang komen, maar dit was voor Amber geen probleem. We staan er allemaal op zoals we zijn.

-Fam. van Vreeswijk

Familie fotoshoot

We zijn erg blij met de foto’s!

-Marjolein

Familie fotoshoot

Amber heeft fantastische familiefoto’s gemaakt. De sfeer was prettig en ongedwongen en dat is te zien in de foto’s! Ze hebben een mooi plekje aan de muur gekregen.

-Fam. van Zwet

FAQ

Kleding waarin jullie het meest op jullie gemak zijn. Dit spat van de camera af. Zelf hou ik er van dat het kleurenpallet op elkaar is afgestemd. Denk aan beige of aarde tinten of andere neutrale kleuren. Prints en primaire kleuren zou ik bij voorkeur afraden.

Overal! Als jullie twijfelen of niet weten welke locatie jullie het mooist vinden denk ik graag met jullie mee. Wat is de sfeer die jullie willen en waar is het handigste om af te spreken? In mijn pakketten zit in ieder geval reiskosten tot 15km enkele reis inbegrepen, maar ik rij graag verder als jullie de ideale locatie gevonden hebben dat verder ligt.

Na de fotoshoot en bij oplevering kan ik jullie zeker helpen met mooie afdrukken, grote afdrukken voor aan de muur of kleine fotoboekjes als herinnering. Er is van alles mogelijk. Wil je hier meer over weten? Laten we dat dan na de fotoshoot even bespreken en kijken we samen naar de mooiste opties voor bij jullie thuis.

Een familie fotoshoot cadeau geven aan bijvoorbeeld je ouders of opa en oma is super leuk en dat kan zeker! Verras ze op de datum zelf of neem met mij contact op voor een passende cadeaubon. Samen maken we er een bijzonder cadeau van.

Zeker, dat is juist extra leuk! Ik wordt erg blij van natuurlijk licht en omgeving. Denk aan een herfstachtige familie fotoshoot in het bos of in de zomer met het gezin in de duinen. Het is allemaal mogelijk en hebben we extra speelruimte met elkaar.

Zorg dat je er op tijd bij bent. De zomer is namelijk voor mij hoogseizoen, maar ook het leukste om een fotoshoot met het gezin of de familie plaatst te laten vinden. Het is echt niet erg om een familie of gezin fotoshoot ruim van te voren in te plannen. Hoe ruimer van te voren hoe meer mogelijkheden we hebben en kunnen we eventueel schuiven met data.