Bruidsfotografie
Jullie grote dag op beeld

Met bruidsfotografie jullie onvergetelijke grote dag vastgelegd op beeld. In een roes gaat deze prachtige dag zo voorbij en er gebeurt ook nog eens zo ontzettend veel, vaak zonder dat er echt bij stil staat! Hoe fijn is het dat er foto’s zijn die deze momenten vast hebben gelegd waardoor je ze nog eens terug kunnen kijken. Je neefje die ondeugend zijn vinger alvast in de taart probeerde te prikken of die traan die papa (of mama) toch moet laten. Ik vind het dan ook heerlijk om jullie mooie dag vast te leggen. Deze prachtige dag vastleggen in een trouwreportage in mijn stijl, maar passend bij jullie is iets dat ik graag voor jullie wil doen! 

Dit is onze dag en zo zijn wij.

Voorafgaand

Voorafgaand aan jullie bruiloft zullen we eerst een kennismakingsafspraak maken. Hierin bekijken we of er een klik aanwezig is tussen ons en bespreken we wat jullie wensen zijn. We moeten namelijk wel met elkaar overweg kunnen! We gaan het onder andere hebben over wie jullie zijn, wat jullie belangrijk vinden aan deze dag en aan de bruidsfotografie, wie jullie uitnodigen, hoe jullie dag er ongeveer uitziet en welke verwachtingen jullie van mij hebben. Aan de hand van deze informatie bekijken we samen welk pakket het beste bij jullie bruiloft en wensen past om jullie te kunnen voorzien van een passende, vrijblijvende, offerte. Ik denk graag met jullie en jullie bruiloft mee.

Mochten jullie voor de bruidsfotografie van Beeldmerk kiezen, maken we een maand voor de bruiloft nog een afspraak. In deze afspraak gaan we nog verder in op wie jullie zijn, jullie familie, de grote dag zelf en de planning, maar ook de locatie(s). Zo weet ik alle in en outs en kan ik mij ultiem voorbereiden op jullie onvergetelijke bruiloft.

De bruiloft

Voor de bruiloft hebben we een tweetal afspraken gehad waarin we onder andere jullie wensen hebben besproken van de bruidsfotografie, maar hebben jullie mij ook inzicht gegeven in wie jullie en jullie familie zijn. Ook hebben we besproken bij welke momenten ik aanwezig ben. Zo kan ik bijvoorbeeld starten bij de bruid, maar dat kan ook bij de bruidegom. Vervolgens kunnen we naar diverse locaties afreizen om foto’s te maken en foto’s maken van jullie op de plaats van de ceremonie, tijdens het diner en tijdens het feest.

Jullie zullen uiteraard geen hinder van mij ondervinden. Ik loop om jullie en jullie gasten heen om de mooiste en uniekste momenten op beeld vast te leggen. Zelfs de beelden die jullie net niet meekrijgen.

Kenmerken van mijn fotografie

Achteraf

Terwijl jullie nog nagenieten van jullie bruiloft en misschien zelfs op huwelijksreis zijn ben ik druk bezig om alle foto’s uit te zoeken en de eerst foto’s te bewerken om een eerste slide show te maken van jullie bruidsfotografie. Die zal ik ongeveer binnen een week na de bruiloft opleveren. Zo worden jullie weer herinnert aan de mooiste momenten van jullie bruiloft.

Daarnaast zal ik alle foto’s van de selectie bewerken en klaar zetten voor jullie. Op basis van jullie wensen zal ik een opzet maken voor jullie trouwalbum. Wanneer deze in de opzet klaar staat zal ik een afspraak met jullie plannen om het album te doorlopen. Uiteraard kunnen jullie aangeven welke foto’s veranderd, bijgezet of verwijderd moeten worden uit het album om samen te komen tot het mooiste boek.

Het trouwalbum en eventuele andere extra bestelde producten zullen zo snel mogelijk geleverd worden, zodat jullie optimaal kunnen nagenieten.

Meer informatie?

Wat andere bruidsparen zeggen

bruidsfotografie

"Wat een fijne dag was het!"

Amber is fijn in de omgang. Ze communiceert helder over wat er wel of niet mogelijk is. Ze denkt mee en heeft uiteraard leuke creatieve ideeën.

-J&D

fotograaf bruiloft

"Wat zijn onze trouwfoto’s mooi geworden"

Wat zijn onze trouwfoto’s mooi geworden! Amber denkt met je mee en heeft oog voor detail. Wij kijken met veel plezier terug op onze foto’s en het album is prachtig geworden!

-D&D

bruiloft fotograaf

"In 1 woord wauw!...."

Dank je wel voor deze dag en vooral bedankt voor de foto’s! In 1 woord WAUW. We genieten er nog elke dag van en blijven kijken. 

-V&N

Kosten bruiloft fotograaf

Een bruidsreportage bij Beeldmerk begint al bij € 1250,- euro voor 6 uur fotografie. Deze prijs is inclusief:

  • Kennismakingsgesprek
  • Voorbereidend gesprek voor de bruiloft
  • 6 uur bruidsfotografie
  • Een selectie van minimaal 250 foto’s, geselecteerd en nabewerkt
  • Fotoboek van 30×20 incl. 30 pagina’s
  • Hoge resolutie foto’s zonder watermerk
  • Een kleine preview van jullie bruiloft binnen een week
  • Een online galerij met alle foto’s om met iedereen te delen
  • Alle reiskm’s

Vanaf € 1250,-

Meer informatie over de kosten of andere wensen? 
Neem contact met mij op en vraag de bruidsbrochure aan met hierin alle prijzen en aanvullende informatie!

Trouwfotograaf Zuid-Holland

Trouwfotograaf Zuid-Holland

Op zoek naar de perfecte trouwfotograaf in Zuid-Holland? Ik leg niet alleen prachtige momenten vast, maar ik vertel ook het unieke verhaal van jullie liefde. Als gespecialiseerde trouwfotograaf in Zuid-Holland heb ik de eer gehad om onvergetelijke momenten vast te leggen op diverse betoverende locaties.

Van het bruisende Rotterdam tot de koninklijke allure van Den Haag, de historische charme van Leiden, de schilderachtige schoonheid van Dordrecht, de idyllische omgeving van Zevenhuizen en Zuidplas, mijn lens vangt de essentie van jullie speciale dag op elke locatie. Tijdens de trouwfotografie wordt jullie huwelijksdag niet alleen een viering van liefde, maar een intiem avontuur vastgelegd door mijn ervaren lens. Laten we samen niet alleen een album vol foto’s creëren, maar een tastbare herinnering aan de liefde die jullie delen op de meest bijzondere plekken in Zuid-Holland.

Trouwfotograaf Nederland

Natuurlijk ben ik bekend binnen Zuid-Holland, maar ik fotografeer door heel Nederland. Binnen mijn bruidsfotografie pakketten zitten alle reiskosten binnen Nederland inbegrepen in mijn prijzen (excl. de wadden eilanden en parkeerkosten). Op deze manier komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan en blijf ik als fotograaf betaalbaar. Ik reis graag naar jullie toe en met jullie mee om de mooiste dag van jullie leven vast te leggen op een unieke feest locatie. Van mooie natuurgebieden op de Veluwen tot het bruisende Amsterdam. Laat jullie vooral niet tegenhouden door de reistijd. Ik doe dit graag voor jullie! Ik ben benieuwd welke pareltjes binnen Nederland ik met jullie mag ontdekken.

FAQ

Hoe eerder hoe beter! Wat een feest jullie zijn verloofd! Maar wat moeten we nu allemaal regelen? Wanneer jullie trouwen in het hoofd seizoen is het verstandig om een bruidsfotograaf, naast de locatie, als eerste vast te leggen. Zo weten jullie zeker dat dit geregeld is. De agenda’s lopen namelijk snel vol. 

Natuurlijk is dit moeilijk. Ik ben de hele dag aanwezig op de belangrijkste dag van jullie leven. Dit is dan ook de reden dat ik vooraf altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplan. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en kijken we of we een klik voelen. Heel belangrijk bij het maken van jullie keuze!

Het kan zijn dat jullie de trouwfoto’s vooraf op een andere locatie willen schieten dan de trouwlocatie. Dit kan. Ik denk graag met jullie mee in de mogelijkheden. 

Dit is heel afhankelijk van jullie wensen. Mijn pakketten beginnen vanaf €1250,- voor 6 uur fotografie. Maar uitbreidingen en andere wensen zijn altijd mogelijk. Neem gerust contact met mij op om een prijsopgave op maat voor jullie te krijgen. 

Dit adviseer ik wel. Ook midden in de zomer zijn er regenachtige dagen. Dit is jammer, maar je wilt de trouwdag niet in het water laten vallen. Het is dan ook verstandig om een alternatief te hebben om je fotoshoot ergens binnen plaatst te kunnen laten vinden. 

Soms willen bruiden voorafgaand aan de grote dag een boudoir fotoshoot. Dit is zeker mogelijk. Je bent op je mooist en wil graag achteraf een cadeau geven aan je man. Neem contact met mij op om voorbeelden te zien en te bespreken wat het beste bij jou past.